Pampelišky jsou léčivé: Možnosti využití „plevele“ a jak je zpracovat

Jonáš Jenšovský
Jonáš Jenšovský
Zajímá mě prakticky všechno od starověkých pyramid po obrazy z hlubin vesmíru. Občas bokem napíšu nějakou fantasy nebo vytvořím fiktivní svět.

Další články
Související

Prevence není ostuda: Třetina Češek se gynekologovi vyhýbá, hrozí jim rakovina i neplodnost

Třetina Češek nechodí na pravidelné gynekologické prohlídky. Lékaři varují: prevence může zachránit život i plodnost.

Jarní nádivka s kopřivami podle Zdeňka Pohlreicha

Jarní nádivka s kopřivami podle Pohlreicha je svěží, nadýchaná a tradiční pochoutka, která voní po bylinkách. Zkuste si ji letos o Velikonocích připravit.

Velikonoční jidáše: Tvar provazu jako připomenutí Jidášova konce

Jidáše se tradičně pečou na Zelený čtvrtek. Jejich tvar provazu je symbolem připomenutí oběšení Jidáše, který za 30 stříbrných zradil Ježíše.

Prevence rakoviny začíná na talíři: Specialistka radí, co vyřadit z jídelníčku. A jsou to běžné české potraviny

Rakovina může začínat na talíři. Dietoložka radí, kterým potravinám se vyhnout, a co změnit, pokud chcete snížit riziko onemocnění.

Velikonoční nádivka: Lidový název zná málokdo, značila naději i úrodný rok a jak na ni

Velikonoční nádivka se dá připravit na mnoho způsobů. Jaká je historie tohoto pokrmu, který každý připravuje trochu jinak?

Kam se poděl Jiří Babica: Ponořil se do světa online her, můžete si s ním zahrát například Counter Strike

Svými legendárními kuchařskými hláškami bavil celé Česko. Jedni jeho recepty milují, druzí je nazývají šmakuládami. Co dnes dělá Jiří Babica?