Jak na domácí chipsy: Na kupované už si ani nevzpomenete a jde to i v troubě

Další články
Související

Velikonoční nádivka: Lidový název zná málokdo, značila naději i úrodný rok a jak na ni

Velikonoční nádivka se dá připravit na mnoho způsobů. Jaká je historie tohoto pokrmu, který každý připravuje trochu jinak?

Co nesmí chybět na velikonočním stole: Mazanec, nádivka i jidáše s tradicí

Jaká jídla nesmí na našich stolech chybět během velikonočních svátků? Podle tradic to není jen mazanec a beránek, ale také nádivka nebo polévky.

Co s okurkovým lákem: Marináda, do těsta na pečivo i proti bolesti v krku a kocovině

Lák z okurek není vhodné vylévat. Lze ho dále použít v kuchyni, ale také na zahradě. Poslouží také jako lék na mnohé zdravotní neduhy. Co tedy s lákem?

Velikonoční inspirace, jak snadno založit kvásek, buráky na zahradě i žížalí čaj v hlavní roli

Jarní díl Receptáře přináší barvení vajec, žitný kvásek, buráky na zahradu i rady pro vítací psy. Vše s úsměvem a v praxi.

Vyrobte si domácí difuzér: Snadno a rychle

Vyrobte si vlastní voňavý difuzér snadno a levně – jen s olejem, esencemi a tyčinkami. Vůně podle nálady i sezóny, bez chemie a s chutí.

Nejlepší rostliny do skalky: Tipy na odolné a krásné trvalky

Skalka plná barev? Zvolte odolné trvalky jako rozchodníky, levanduli, hvozdíky nebo mateřídoušku. Vytvořte krásnou a nenáročnou zahradu.